Grejanje i do 15. oktobra ako je manje od 12 stepeni

Izvor: Glas javnosti, Beta, 08.Okt.2010, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejanje i do 15. oktobra ako je manje od 12 stepeni

BEOGRAD - U svim stanovima u Beogradu priključenim na beogradske toplane juče je počelo daljinsko grejanje i od početka rada nije bilo većih problema, rečeno je u "Beogradskim elektranama". U pogon su puštene sve toplane i oko 50 kotlarnica.

Do zvaničnog početka grejne sezone - 15. oktobra, u Beogradu će biti grejanja ukoliko prosečna dnevna temperatura ne bude viša od 12 stepeni.

Isključivo od vremenskih uslova zavisi da li će "Beogradske elektrane" nastaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da greju stanove u Beogradu do zvaničnog početka grejne sezone. Zvanično grejna sezona počinje 15. oktobra i trajaće do 15. aprila. U periodima van sezone stambeni i drugi objekti grejaće se prema poslednjoj prognozi prethodnog ili tog dana.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.