Građanski blok 381 prikuplja potpise za smenu Vučića

Izvor: N1 televizija, 05.Okt.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građanski blok 381 prikuplja potpise za smenu Vučića

Pristalice Građanskog bloka 381 okupile su se u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije u Beogradu, gde su započeli akciju prikupljanja potpisa za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Istovremeno, u drugom delu parka održan je skup koji je predvodio predsednik Udruženja porodica ubijenih i kidnapovanih na Kosovu i Metohiji Sima Spasić, a između učesnika jednog i drugog okupljanja bio je postavljen kordon policije i uprkos provokacijama nije, bilo incidenata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Pristalice Saše Jankovića su ispred kordona koji je odvajao dve grupe zakucale desetine tabli na kojima je pisalo "Koliko se firmi ugasilo", "Zašto smo dalje od Evrope", "Da li treba da nosimo pancire na ulicama".

Nakon zakucavanja tabli, u parku je postavljen štand, na kom je PSG počeo s prikupljanjm potpisa da pred parlamentom bude pokrenuta inicijativa za smenu predsednika Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest i prikupljanje potpisa za smenu predsednika Srbije povodom 5. oktobra

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Okt.2018

Građanski blok 381 započeo je danas akciju prikupljanja potpisa za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a na protestu koji su organizovali povodom petooktobarskih promena 2000. najavili su da će nastaviti sa protesnim okupljanjima svakog petka...Predsednik Zelene ekološke partije - Zeleni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.