Izvor: N1 televizija, 12.Apr.2021, 11:24

Gosti N1: Što Milenijum tim nije tužio sve medije koji su preneli, već određene

Predsednik NUNS Željko Bodrožić, urednica portala Jugpress Ljiljana Stojanović i Dobrica Veselinović iz Inicijative Ne da(vi)mo Beograd, govoreći o tužbama Milenijum tima protiv medija i te inicijative, ističu da ta kompanija nije demantovala nijedan tekst u kome je dosledno preneseno ono što je tvrdila Narodna stranka, niti tvrdnje inicijative Ne davimo Beograd, već su posegli za tužbom. Zato su NUNS i koalicija za medije to okarakterisali kao pritisak na medije, kaže Bodrožić. Vidi se, dodaje on, da je namera da se targetiraju određeni mediji, jer nisu tuženi svi koji su prenosili konferenciju Narodne stranke i ispričao slučaj jednog portala iz Vranja. To navodi i urednica Jugpressa. Predstavnik Milenijum tima nije želeo da učestvuje u ovom razgovoru, prosledivši samo saopštenje, koje prenosimo na kraju teksta u celini.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Milenijum tim": Tužbama ne pritiskamo medije

Izvor: JužneVesti.com, 12.Apr.2021

Na ocenu medijskih udruženja da su tužbe Milenijum tima protiv nekoliko medija, među kojima i dva na jugu zemlje, vid pritiska na njih, iz ove kompanije odgovaraju da im to nije namera, već se na taj način štite svoje poslovne interese koji su, kako saopštavaju, ugroženi objavljivanjem neistinitih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.