Gornji Milanovac traži suinvestitore za gradnju stadiona

Izvor: TvojPortal.com, 17.Avg.2011, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gornji Milanovac traži suinvestitore za gradnju stadiona

17.08.2011
Gornji Milanovac - Otvaranje ponuda iz javnog poziva za suinvestitore koji je objavila SO Gornji Milanovac zakazano je za 29. avgust.


"Po otvaranju ponuda i isteku roka za žalbe od 8 dana, biće potpisan trojni ugovor između opštine, Vlade Srbije i izabranog suinvestitora", kaže za portal eKapija Gorica Petrović, načelnica opštinske uprave Gornjeg Milanovca.
Gradski stadion, sa planiranim tribinama kapaciteta 3.500 mesta, ukupne bruto površine >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << od 6.814m2, biće izgrađen na parceli čiji je vlasnik gornjomilanovačka opština. To građevinsko zemljište bilo je najpre u vlasništvu države, koja je po utvrđivanju javnog interesa, izvršila prenos parcele na opštinu. Prema uslovima iz javnog poziva, suinvestitor je dužan da po izgradnji objekta i pribavljanju upotrebne dozvole, jedan njegov deo (ne manji od 277m2 neto površine) prenese u svojinu Republici Srbiji.
Više karakteristika budućeg objekta, kao i njegova vrednost, znaće se po odabiru preduzeća-investitora, koje će predložiti i detaljno idejno rešenje.
Izgradnjom novog stadiona, fudbalski klub Metalac iz Gornjeg Milanovca dobiće prostor za održavanje utakmica. Njegov sadašnji stadion ne zadovoljava superligaške standarde, pa Metalac svoje mečeve igra u Kragujevcu i Čačku.
*izvor: www.bizlife.rs, www.gradjevinarstvo.rs

izgradnjaGornji MilanovacGradski stadion

Nastavak na TvojPortal.com...






Povezane vesti

Opština Gornji Milanovac traži suinvestitora za izgradnju novog gradskog stadiona

Izvor: YU-Build.rs, 18.Avg.2011, 14:06

Ko je zainteresovan za ulaganje u izgradnju novog gradskog stadiona u Gornjem Milanovcu znaće se 29. avgusta 2011, za kada je zakazano otvaranje ponuda iz javnog poziva za suinvestitore koji je objavila SO Gornji Milanovac.

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.