Gori fabrika u BiH; Crni dim se širi kilometrima daleko VIDEO

Izvor: B92, 24.Maj.2022, 09:03

Gori fabrika u BiH; Crni dim se širi kilometrima daleko VIDEO

Veliki požar izbio je jutros u Bihaću u fabrici austrijske firme "Austroterm" koja se bavi proizvodnjom stiropora, a u kojoj je zaposleno stotine radnika.

Mediji u BiH javljaju da se crni dim vidi kilometrima daleko. Portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Adnan Beganović potvrdio je za federalne medije da je izbio veliki požar u naselju Kamenica u austrijskoj kompaniji i da su vatrogasne i policijske ekipe na terenu.

Za sada nema informacija o povređenima, a uviđaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u toku, preneo je RTRS.

Zbog velikog požara nadležni su pozvali stanovnike okolnih naselja da bez preke potrebe izbegavaju boravak na otvorenom.

Zbog velike količine dima pozvani su stanovnici naselja Turija, Vrsta, Izačić, Kamenica, Vikići, Bugar, Gata i Zlopoljac da zatvore prozore na svojim kućama i ostalim objektima stanovanja.

“Nemamo nikakvih detalja o nastanku i uzroku požara. Nije još poznato ni da li ima povređenih, a to će se znati nakon što se obuzda vatra i uradi uviđaj”, naveo je Adnan Beganović, portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar guta "Austroterm" u Bihaću, evakuisano okolno stanovništvo

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2022

BIHAĆ - Veliki požar izbio je jutros nešto prije sedam sati u proizvodnim pogonima firme "Austroterm" u naselju Kamenica nadomak Bihaća, koja se bavi proizvodnjom stiropora i termoizolacionih građevinskih materijala.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Požar u fabrici Austoterm kod Bihaća

Izvor: Danas, 24.Maj.2022

U požaru koji je jutros pre sedam časova izbio u fabrici Austroterm u naselju Kamenica nadomak Bihaća pričinjena je ogromna materijalna šteta, ali nije bilo povređenih, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.