Izvor: Press, 28.Avg.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Vesić: Tokom jeseni biće završeni radovi na većini saobraćajnica u Beogradu

On je podsetio da je u poslednje tri godine rekonstruisano 646 ulica ukupne dužine 325 kilometra, a "Putevi Srbije" su uradili oko 110 kilometara ulica na teritoriji Beograda.
Foto: Tanjug
Gradski menadžer Goran Vesić rekao je danas da će tokom jeseni biti završeni radovi na većini saobraćajnica u Beogradu, pri čemu će kompletan potez Ruzveltova-Slavija-Bulevar oslobođenja biti pušten u saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 16. novembra.
On je, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, rekao da su počeli radovi na desnoj strani Bulevara oslobođenja - od Slavije prema Autokomandi - i da će ona biti završena 22. oktobra, kada će ceo Bulevar oslobođenja biti pušten u saobraćaj.
- Deo koji sada radimo između Ruzveltove i Ulice kraljice Marije biće gotov već 22. septembra - najavio je Vesić.
On se osvrnuo i na radove koji su u toku na Brankovom mostu, istakavši da je reč o ogromnom zahvatu jer je most sastavljen iz tri dela od kojih je jedan bio u veoma lošem stanju pa je bilo potrebno, zbog bezbednosti automobila i ljudi koji prolaze tim mostom, zameniti kompletne čelične konzole ispod mosta.
- To je 40 tona novog čelika, sada se dosta radi ispod samog mosta i to je jednostavno moralo da se sprovede - rekao je gradski menadžer.
Kako je naglasio, ulažu se napori kako bi svi radovi bili završeni u najkraćem roku, a to se, kaže, vidi po tome što radovi u Ruzveltovoj, Bulevaru i Slaviji traju šest meseci, dok su prethodnici u Skupštini grada napravili ugovor za izvođače radova u Vojvode Stepe koja je triput manja deonica, a radilo se 12 meseci.
- Trudimo se i da obezbedimo da radovi budu urađeni najkvalitetnije moguće i znamo da svi ovi radovi ometaju uobičajeni život građana, ali kod nas se dugo nije ulagalo u infrastukturu - rekao je Vesić, dodavši da će i narednih godina biti radova.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vesić: Veliki radovi gotovi do sredine novembra

Izvor: Mondo, 29.Avg.2017, 10:32

Radovi na Trgu Slavija, Bulevaru oslobođenja i u Ruzveltovoj teku po planu i biće završeni tokom jeseni, kako je i planirano, rekao je gradski menadžer Goran Vesić...Foto: tanjug/ dimitrije goll/ bk Goran Vesić i Aleksandar Vulin..On je gostujući na TV Pink naglasio da će radovi u Ruzveltovoj,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.