Golčina Matića, ali Čelsi u kanalu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golčina Matića, ali Čelsi u kanalu

Šampion duboko tone, sa dna ga nije izvadila ni golčina Nemanja Matić. Srpski reprezentativac u dresu Čelsija postigao je fenomalan gol sa oko 30 metara, ali to je bilo nedovoljno, jer je četa Žozea Murinja ostvarila i treći poraz u Premijer ligi, drugi uzastopni. Everton je slavio 3:1 na "Gudisonu".

Junak meča bio je rezervista "karamela" Stiven Nejsmit, koji je postigao sva tri gola za tim iz Liverpula. Iskusni napadač je ušao u igru u devetom minutu posle povrede Bašića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a onda het-trikom razbio šampiona i zadao novu glavolbolju Žozeu Murinju.

Skupocene zvezdice londonskog tima u velikoj su krizi. Matić je bio jedna svetla tačka u poljuljanom brodu Čelsija, dok je Branislav Ivanović opet bio slab i jedan od krivaca za novi poraz. Crvene lampice na "Stamford birdžu" su upaljene...

Pogledajte gol Nemanje Matića!

A ovu su sva tri gola Nejsmita!

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.