Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golčina Nemanje Matića! (VIDEO)

Šampion duboko tone, sa dna ga vadi Nemanja Matić. Srpski reprezentativac u dresu Čelsija umanjio je vođstvo Evertona fantastičnim pogotkom sa oko 25 metara.

Zaspala je odbrana "karamela", pustila stamenog vezistu da uputi udarac ka golu Tima Hauarda, što je učinio. Na maestralan način!

Pogledajte:

Oba gola za Everton postigao je Stiven Nejsmit.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evrogol Nemanje Matića! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2015

Čelsi i dalje ne liči na tim iz prošle sezone, i danas su katastrofalno počeli meč protiv Evertona, ali Nemanja Matić je fenomenalnim pogotkom vratio nadu ''Plavcima''...Današnji program u Premijer ligi otvorili su Everton i Čelsi...Prvih pola sata obeležio je dvostruki strelac domaćih Stiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.