Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2016, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glamurozna svadba: Savićević ženi sina, pjeva Aca Lukas

Sin fudbalskog genija će izgovoriti sudbonosno „da“, a Dejan Savićević ne žali para da svadba bude glamurozna.

“Vladimir i Tijana su vodili računa o svakom detalju, pa su angažovali i tim dekoratera koji je salu u hotelu pretvorio u pravi dvorac. Očekuje se veliki broj gostiju, među kojima i Dejove kolege i prijatelji iz svijeta fudbala. Dejo ne žali novac samo da njegov sin ima svadbu koju će dugo pamtiti. Već se šuška da će svadba koštati nekoliko desetina >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << hiljada eura, da će pjevati Aca Lukas, ali oni o tome ne žele da pričaju”, kaže izvor blizak paru.

Vladimir je odrastao u Beogradu i Milanu, a karijeru je započeo u Crnoj Gori.

“U Crnoj Gori ću uvijek biti Dejov sin. Ne mogu da budem dobar kao on, ali dajem sve da mu se približim”, izjavio je Vladimir.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.