Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genijalac palio garažu punu auta pa zapalio - sebe

Iz zasad još nepoznatih motiva, maskirani je i još uvijek nepoznati muškarac u Švedskoj odlučio zapaliti garažu prepunu skupocjenih automobila. Ali, najdeblji je kraj na kraju izvukao upravo on.

- Kakav idiot, jedan je od najčešćih komentara na YouTubeu i društvenim mrežama ispod snimaka na kojoj maskirani muškarac prvo polijeva gorivom, a onda pali garažu punu Volkswagenovih vozila, BMW-a i Hummera.

Osim što su kamere zabilježile sve od njegove pripreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << požara pa do egzekucije, javnost je najviše 'zabavila' činjenica da je piroman na kraju zapalio i samog sebe i s lica mjesta pobjegao u plamenu.

Sada za njim traga policija, a vjerujemo da će švedsko pravosuđe slučaj riješiti dok čitate ovaj tekst.

Bilo kako bilo, pogledajte i sami tog genijalca.

(NN/24sata.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.