General Dikić ne ide u penziju, ali odlazi iz Žandarmerije

Izvor: Danas, 18.Jul.2013, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

General Dikić ne ide u penziju, ali odlazi iz Žandarmerije

General Bratislav Dikić neće biti penzionisan, već raspoređen na novo radno mesto u okviru MUP-a, potvrdio je za Danas državni sekretar MUP-a Srbije Vanja Vukić, koji je juče uručio Dikiću rešenje o smeni sa čela Žandarmerije. Naš sagovornik ističe da Bratislav Dikić ne ispunjava uslove za penzionisanje, kao i da ubuduće neće raditi u okviru Žandarmerije. - Dikić je i sam izrazio želju da novo radno mesto na koje bude raspoređen ne bude u okviru te jedinice, a na kojoj poziciji će biti, videćemo u narednih nekoliko dana - kaže Vukić za naš list.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Danas": Dikić ne ide u penziju

Izvor: Blic, 18.Jul.2013

General Bratislav Dikić neće biti penzionisan, već raspoređen na novo radno mesto u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije MUP, potvrdio je državni sekretar Vanja Vukić, koji je u sredu uručio Dikiću rešenje o smeni sa čela Žandarmerije...Dikić ne ispunjava uslove za penzionisanje,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.