Veljović zatražio smenu Dikića, Dikić: Razlog smene nije ubistvo mladića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2013, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljović zatražio smenu Dikića, Dikić: Razlog smene nije ubistvo mladića

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da će prihvatiti zahtev direktora policije Milorada Veljovića za razrešenje komandanta Žandarmerije Bratislava Dikića. "Potpisaću zahtev, ne ulazeći u razloge za razrešenje", rekao je Dačić novinarima u Vladi Srbije. Dikić je ocenio da razlog njegove smene nije slučaj ubistva dva mladića kod Jagodine za koje je osumnjičen jedan pripadnik Žandarmerije, već da su u pitanju drugi razlozi.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dikić kaže da ubistva nisu razlog za smenu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jul.2013

Komandant Žandarmerije Bratislav Dikić ocenio je u utorak da razlog njegove smene nije slučaj ubistva dva mladića kod Jagodine za koje je osumnjičen jedan pripadnik Žandarmerije, već da su u pitanju drugi razlozi. "Razlog moje smene nije ono što se navodi u medijima. Taj pripadnik žandarmerije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.