Danas: Dikić ne ide u penziju

Izvor: Blic, 18.Jul.2013, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Danas": Dikić ne ide u penziju

General Bratislav Dikić neće biti penzionisan, već raspoređen na novo radno mesto u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije MUP, potvrdio je državni sekretar Vanja Vukić, koji je u sredu uručio Dikiću rešenje o smeni sa čela Žandarmerije.

Dikić ne ispunjava uslove za penzionisanje, rekao je Vukić i dodao da ubuduće Dikić neće raditi u Žandarmeriji.

- Dikić je i sam izrazio želju da novo radno mesto na koje bude raspoređen ne bude u okviru te >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedinice, a na kojoj poziciji će biti, videćemo u narednih nekoliko dana - rekao je Vukić.

Bivši komandant Žandarmerije Bratislav Dikić rešenje o smeni je primio „mirno“, ali će na njega uložiti žalbu.

- Kako bih ga drugačije primio nego mirno - rekao je uz osmeh Dikić i nasmejao se na izjavu Vukića da je on sam izrazio želju da ne bude više u Žandarmeriji, piše "Danas".

Pročitajte još Božo Prelević: Dikić smenjen jer nije pod kontrolom direktora policije Stručnjaci: Nema opasnosti od pobune Žandarmerije Dačić: Ja sam ga postavio, ja ga i razrešavam Dačić smenio Dikića, komandant Žandarmerije "mirno primio" otkaz Muzička pratnja: Amadeus bend brani Dikića od Vlade i "Šiptara s juga Srbije" Žandarm ubica se bahato razbacivao novcem Dikić: Smeta im što sam Srbin Dragišić: Da li u Srbiji postoji neki novi JSO? Dačić: Prihvatiću zahtev za Dikićevo razrešenje Komandant Žandarmerije Bratislav Dikić: Ne znam ništa o mojoj smeni Veljović: Tražio sam smenu Dikića, ubistvo dva mladića kod Rekovca je kap koja je prelila čašu Žandarm ubio, pa spalio dvojicu mladića u "audiju", porodice prepoznale žrtve po satu i zlatnom lancu Dikićevom bratu krivična prijava za reketiranje

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

General Dikić ne ide u penziju

Izvor: B92, 18.Jul.2013

Beograd -- General Bratislav Dikić neće biti penzionisan, već raspoređen na novo radno mesto u MUP-u, potvrdio je za Danas državni sekretar MUP-a Vanja Vukić...Vukić je juče uručio Dikiću rešenje o smeni sa čela Žandarmerije...Sagovorni lista "Danas" ističe da Bratislav Dikić ne ispunjava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.