GRBIĆ: Voleo bih da budem selektor jednog dana, ali sam trener tek tri nedelje

Izvor: Kurir, 17.Sep.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRBIĆ: Voleo bih da budem selektor jednog dana, ali sam trener tek tri nedelje

BEOGRAD - Bivši odbojkaš naše zemlje Nikola Grbić rekao je da trenutno ne razmišlja da bude selektor Srbije.

Srbija je trenutno bez selektora, pošto je Igor Kolaković podneo ostavku posle neuspeha na SP u Poljskoj. Grbić je pre nekoliko meseci završio igračku karijeru, a potom je imenovan za trenera Peruđe.

"Naravno da je svakom treneru koji se bavi ovim poslom, mesto trenera nacionalnog tima, i to ne samo u odbojci, san. Ne izmišljam toplu vodi kada kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da bih voleo da to budem jednog dana, ali ja sam trener tek tri nedelje. Možda do toga dođe jednog dana, ali o poslu selektora apsolutno ne razmišljam u ovom trenutku. Iskreno, nisam očekivao da će Igor da podnese ostavku. Mislim da nije isključivo njegova krivica to što se desilo, jer ga poznajem dobro i znam kako radi. Očekivao sam da će ostati do Brazila, tako da nisam ni razmišljao o mogućnosti da ode", istakao je Grbić.

Pojedinci su ocenili da Grbić mogao da preporodi odbojkašku selekciju, kao što je to uradio Aleksandar Đorđević sa košarkašima.

"Sale je bio trener u nekim klubovima ranije, zar ne, a ja sam početnik. Apsolutno ne mora da znači da ako se to desilo sa Saletom, da će se desiti i sa mnom. Nije to recept za pravo rešenje. Uostalom, ja se ovim poslom bavim tek tri nedelje", rekao je Grbić,

(B92)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.