GRADONAČELNIK ĐURIĆ NAJOŠTRIJE OSUDIO PRETNJE UPUĆENE PREDSEDNIKU: Umesto da oplakuju i žale nevino stradalu decu, oni su krenuli u lov na jeftine političke poene! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 09:21

GRADONAČELNIK ĐURIĆ NAJOŠTRIJE OSUDIO PRETNJE UPUĆENE PREDSEDNIKU: Umesto da oplakuju i žale nevino stradalu decu, oni su krenuli u lov na jeftine političke poene! (VIDEO)

Gradonačelnik Novog Sada osudio pozive na ubistvo predsednika.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić osudio je pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koje je izgovorio novinar Milovan Brkić.

- Najoštrije osuđujem pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koje je izgovorio kvazi novinar Brkić, poznat po tome da patološki mrzi predsednika Srbije. Pozivam državne organe da hitno reaguju, i spreče očigledne pokušaje rušenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << države pod plaštom navodnog mirnog protesta. Umesto da oplakuju i žale nevino stradalu decu, oni su krenuli u lov na jeftine političke poene. Čak su bolnu tišinu prekinuli svojim patološkim porivima da se dočepaju vlasti po svaku cenu. Dotakli su i ljudsko i moralno dno, i tonu još dublje - reko je Đurić.

A post shared by Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.