Izvor: Blic, 08.Nov.2017, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"GOVORILA SAM MU DA PRESTANE, ALI ON JE BIO PREJAK" Glumac koga u Srbiji obožavaju tinejdžerke optužen za SILOVANJE!

Kristina Koen (28) je u svom statusu na Fejsbuku objavila da ju je seksualno zlostavljao Ed Vestvik (30), poznatiji kao Čak Bas iz popularne serije "Gossip girl".

Ona se tada viđala sa jednim producentom koji ju je pre tri godine odveo kod Vestvika. Glumac im je, navodno, predložio "trojku", ona je htela da odbije, ali joj je producent rekao da joj to "ne bi bilo pametno".

- Govorila sam mu da prestane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali on je bio prejak za mene. Pokušala sam da ga pomerim sa sebe, ali me je tada čvrsto uhvatio za lice i rekao: "Želim d ate po**bem". Bila sam paralizovana i preplašena. Nisam mogla ni da pričam ni da se pomeram. Držao me je i silovao. To je bila noćna mora! - prisetila se Kristina.

Na kraju su joj zapretili da bi trebalo da ćuti o svemu.

Ovim povodom oglasio se i Ed Vestvik koji tvrdi da je ni ne poznaje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Glumac koga u Srbiji obožavaju tinejdžerke optužen za silovanje

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2017

Kristina Koen (28) je u svom statusu na Fejsbuku objavila da ju je seksualno zlostavljao Ed Vestvik (30), poznatiji kao Čak Bas iz popularne serije "Gossip girl"...A post shared by Ed Westwick (edwestwick) on Oct 20, 2017 at 2:30am PDT..Ona se pre tri godine viđala sa jednim producentom koji ju je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.