GLASAJTE ZA POBEDNIKA TLZP: Bane, Jelena, Katarina, Oki ili Elena jurišaju do 25.000 dinara

Izvor: Kurir, 27.Dec.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLASAJTE ZA POBEDNIKA TLZP: Bane, Jelena, Katarina, Oki ili Elena jurišaju do 25.000 dinara

Veliko finale spektakularnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ zakazano je za nedelju od 21 sat na TV Prva, a vrhunsku zabavu gledaocima će prirediti petoro finalista - Elena Risteska, Katarina Bogićević, Jelena Gavrilović, Nenad Okanović i Bane Mojićević.

Svi se uveliko pripremaju da u samoj završnici pokažu svoje najbolje imitacije do sada i mnogo se ne opterećuju oko pobede, jer je ovo sve deo zabave koja za cilj ima humanitarni karakter, te da će se istim žarom radovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa onim učesnikom koji bude osvojio najviše glasova publike i 25.000 evra.

Pored sjanih interpretacija finalista, biće još mnogo zabave za koju će se pobrinuti ostali takmičari emisije koji nisu uspeli da prođu u finale šoua.

ZA SVOG POBEDNIKA TLZP MOŽETE DA GLASATE OVDE

Podsetimo se nekih od imitacija finalista humanitarnog šoua:

Elena Risteska

http://www.youtube.com/watch?v=-hXNzMRd_As

Katarina Bogićević

http://www.youtube.com/watch?v=vPbT-ThwdQc

Jelena Gavrilović

http://www.youtube.com/watch?v=aRrcmuRBK20

Nenad Okanović


http://www.youtube.com/watch?v=rMZBwdInoL8

Bane Mojićević

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.