GG “Tutin na prvom mjestu” predala listu za lokalne izbore

Izvor: SandzakPress.net, 05.Jun.2020, 12:04

GG “Tutin na prvom mjestu” predala listu za lokalne izbore

Grupa građana “Sandžak u srcu, Tutin na prvom mjestu” predala je opštinskoj izbornoj komisiji Tutina listu kandidata za predstojeće lokalne izbore na kojoj se nalazi 37 kandidata za odbornike. Nosilac liste sa preko 1.500 potpisa podrške je prof. Bajro Gegić, bivši visoki funkcioner i narodni poslanik SDA Sandžaka. Ovo je prvi put nakon uvođenja višestranačja u Srbiji, da se u Tutinu pojavljuje grupa građana koja učestvuje u izbornoj trci za lokalni parlament. Lista “Tutin na >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << prvom mjestu – Bajro Gegić” će biti pod rednim brojem 5. Do sada su u Tutinu proglašene izborne liste Stranke pravde i pomirenja, Sandžačke demokratske partije, Srpske liste i SDA Sandžaka. Izvor: Sandzacke.rs The post GG “Tutin na prvom mjestu” predala listu za lokalne izbore appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Ne damo Niš - Bojan Avramović izlazi na predstojeće lokalne izbore

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Jun.2020

Grupa Građana „Ne damo Niš – Bojan Avramović“, predala je listu pod rednim brojem 10, za odbornike niškog parlamenta...Nosilac liste je Bojan Avramović, bivši direktor RRA "Jug"...Među poznatima su i bivši direktor niškog aerodroma Vladica Đurđanović i bivši direktor JKP."Naissus",...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.