Izvor: N1 televizija, 28.Okt.2021, 08:14

Fon Kramon u Loznici: Jedni joj vikali „Kosovo je srce Srbije“, drugi dali ajvar

Poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon obilazi Loznicu i Gornje Nedeljice, gde se prikupljaju potpisi za povlačenje Prostornog plana kojim je predviđena izgradnja rudnika kompanije "Rio Tinto". Grupa muškaraca sačekala ju je uzvicima "Kosovo je srce Srbije", a druga grupa joj je rekla da ne daju iskopavanje litijuma. Dobila je i ajvar.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vujović: Pratimo svaki korak Rio Tinto, čekamo studiju uticaja na životnu sredinu

Izvor: Danas, 28.Okt.2021

Ministarka za zaštitu životne sredine Irena Vujović izjavila je danas da se ne može unapred pričati o zagađenju kada je reč o "otvaranju rudnika litijuma od strane kompanije "Rio Tinto", dok nema Studije uticaja na životnu sredinu", za koju je rekla da je u izradi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.