Farma: Nominovani Stanija i Era

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2013, 04:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Nominovani Stanija i Era

Poslednji duelista četvrte sezone “Farme”, odlukom farmera je Stanija Dobrojević, dok je publika najmanje glasova dala Eri Ojdaniću.

Sasvim očekivano Filip Panajotović podržao je svoju devojku time što nije glasao za nju. Njemu su se pridružili i Vesna Rivas i Radojka. Ova trojka jedina nije glasala za Staniju.

Objašnjavajući svoje razloge zašto je štapić dao Memu, Filip je između ostalog rekao i da je Stanija žena sa kojom bi želeo da provede >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ostatak života.  Danijel je dao štapić svojoj nekadašnjoj “kumi” jer je, kako kaže, gledao kao sestru, a ona je bila uz njega samo kada joj nešto treba.

Stanija i Era će se areni boriti za naklonost publike. Biće to poslednji duel u areni, pošto se “Farma” završava 7. jula.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Era Ojdanić napustio Farmu: Pokazao sam kako treba da izgleda jedan domaćin!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2013

23:59 - Radojka je OK žena, voli da se šali. Mislim da se folira, ipak, ona voli svog Duleta. Pre nego što je Dule izašao sa Farme, mislim da je gajila neke simpatije prema meni… inače, mnogi se foliraju. Neću da ih imenujem, reći ću im kad popijemo kafu. Narod je sve video. Kada bi [..]

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.