(FOTO) UDARAC SRBIJI I IZ CRNE GORE: Opština Herceg Novi pripojila Prizren LAŽNOJ DRŽAVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 21:56

(FOTO) "UDARAC" SRBIJI I IZ CRNE GORE: Opština Herceg Novi pripojila Prizren LAŽNOJ DRŽAVI

Ne prestaju provokacije sa svih strana

Na zvaničnom sajtu opštine Herceg Novi u odeljku gde su gradovi pobratimi tog grada, stoji da je Prizren, iz tzv. Republike Kosovo. Priznaje li na ovaj način i prvi čovek opštine Stevan Katić da je lažna država Kosovo, država?

S obzirom na raspoloženje Novljana po tom pitanju, Opština bi trebalo da ima više sluha za to pitanje i promeni ovu informaciju ili makar da navedu gde se Prizren stvarno nalazi - u Republici Srbiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posebno imajući u vidu da glavninu turista u tom gradu čine srpski državljani.

Odluka o bratimljenju doneta je 1978. godine, a tada, kao i sada, Kosovo i Metohija su bili sastavni deo Republike Srbije. Međutim, na sajtu opštine piše drugačije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.