(FOTO) SINE NISI VALJDA OPET Vujadin Savic objavio fotku a svi su ubedjeni da je Mirka Vasiljevic ponovo trudna

Izvor: medio.rs, 22.Jul.2017, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) SINE NISI VALJDA OPET Vujadin Savic objavio fotku a svi su ubedjeni da je Mirka Vasiljevic ponovo trudna

Glumica Mirka Vasiljević i partner Vujadin Savić su u kratkom vremenskom roku dobili troje dece. Vujadin je više puta izjavljivao da na tom broju neće stati, a sada je sve iznenadio slikom na Instagramu. Naime, on je tamo postavio kolaž star dve godine na kojem je i Mirka i koji je sastavljen kao šala zbog toga što tako mladi imaju troje dece.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

SVAKA ČAST! Vujadin ovom objavom otkrio da čeka sa Mirkom ČETVRTO DETE? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2017

Ma, nemoguće. . ...Mnogima omiljeni mladi par, fudbaler Vujadin Savić i glumica Mirka Vasiljević, roditelji su troje dece...Jako mladi su dobili prvo dete, Andreja (6) a ubrzo zatim i ćerku Andrijanu (4) i još jednog sina Mihaila (3) a uvek su i govorili da žele veliku porodicu...Na Mirki Vasiljević...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.