FOTO PRIČA Slike užasa sa Vračara, slike tuge iz čitave Srbije

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 22:19

FOTO PRIČA Slike užasa sa Vračara, slike tuge iz čitave Srbije

U osnovnoj školi na Vračaru jutros je došlo do pucnjave. Učenik sedmog razreda ubio čuvara i osmoro dece. Uhapšen je. Slike koje su obišle svet potresle su sve.

Učenik 7. razreda OŠ "Vladislav Ribnikar", K.K. (13) , koji je jutros hicima iz pištolja usmrtio osam učenika i učenica, kao i radnika obezbeđenja, a šest učenika i učenica i nastavnicu teško ranio, nije krivično odgovoran, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Prema Zakonu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o maloletnim učiniocima krivičnih dela i krivično pravnoj zaštiti maloletnih lica, K.K. je krivično neodgovoran, jer nema navršenih 14 godina, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U OŠ 'Vladislav Ribnikar' do ponedeljka bez nastave

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2023, 09:13

Načelnik Školske uprave Dragan Filipović izjavio je da do ponedeljka neće biti nastave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, u kojoj je u oružanom napadu učenik sedmog razreda te škole, ubio osam učenika i radnika obezbeđenja a ranio šest učenika i nastavnicu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.