FILMSKA IZNUDA U BEOGRADU Oteli mladića i tražili mu 5.000 evra, on se požalio tetki i devojci, a onda je i njih zadesila ISTA SUDBINA

Izvor: Press, 12.Dec.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKA IZNUDA U BEOGRADU Oteli mladića i tražili mu 5.000 evra, on se požalio tetki i devojci, a onda je i njih zadesila ISTA SUDBINA

Beogradska policija uhapsila je M. R. (25) i B. R. (24) zbog sumnje da su izvršili krivična dela iznuda i protivpravno lišenje slobode.
Foto:blic
M. R. (25) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je sa još jednom nepoznatom osobom ugurao 20-godišnjeg mladića u automobil, izudarao ga i tražio da mu preda 5.000 evra.
Pretučeni mladić požalio se tetki i devojci i ispričao šta mu se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dogodilo, a njih dve su odlučile da stvar preuzmu u svoje ruke. Zakazale su sastanak sa M. R, na kome se pojavio i drugi uhapšeni B. R.

Umesto da "reše" problem, tetku i devojku zadesila je ista sudbina. M. R. i B. R. su tetku 20-godišnjaka ugurali na zadnje sedište auta, a njegovu devojku u gepek i odvezli ih na nepoznatu lokaciju. M. R. im je, kako se sumnja, pretio i zahtevao da mu oštećeni mladić vrati 5.000 evra na ime nepostojećeg duga.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.