Prvi snimci aviona koji je blokirao aerodrom FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 12.Sep.2018, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi snimci aviona koji je blokirao aerodrom FOTO/VIDEO

Aerodrom "Nikola Tesla" i dalje je blokiran zbog egipatskog aviona koji je oštetio pistu na beogradskom aerodromu i tako odložio i preusmerio sve letove.

Podsetimo, prema saopštenju Aerodroma "Nikola Tesla" avion egipatske avio-kompanije "Idžipter" sleteo je na beogradski aerodrom jutros u 4:11, zbog tehničkih problema.

Avion je, kako je javila TV Prva, bio bez putnika, a sleteo je jer mu je pukla guma. Pri sletanju je oštetio pistu beogradskog aerodroma i od jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nijedan avion nije ni poleteo s aerodroma ni sleteo na beogradski aerodrom.

Pročitajte još i:

- Saopštenje aerodroma: Činimo sve

- Na "Tesli" i dalje vanredno: Nema letova do daljnjeg

- Haos na aerodromu "Nikola Tesla", avion blokirao sve

- "Zapalile se gume, ali to je do aviona - na 'Tesli' bezbedno"

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Viša sila prizemljila "Orlove", evo kada kreću na Krit!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2018

Košarkaška reprezentacija Srbije trebalo je ovoga jutra da krene put Krita ali je zbog situacije na aerodromu "Nikola Tesla" došlo do promene plana...Vanredne okolnosti na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" napravile su problem mnogima ovoga jutra, a sve su prilike da će trpeti i košarkaška reprezentacija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.