Evakuisan Si-En-En zbog DOJAVE O BOMBI: Sve je bilo u redu dok se nije začuo MUŠKI GLAS

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisan Si-En-En zbog DOJAVE O BOMBI: Sve je bilo u redu dok se nije začuo MUŠKI GLAS

Policija je saopštila da je zgrada evakuisana i u njoj je prvo obavljena preliminarna istraga, a potom su prostorije pretražili i pripadnici jedinice za detoniranje bombi

Njujorška policija dozvolila je zaposlenima u lokalnim prostorijama američke televizije "Si-En-En" da se vrate na posao nakon noćašnje evakuacije izazvane lažnom dojavom o postavljenim bombama, prenosi AP.

Navodi se da je policija objavila da je muškaraca koji je imao akcenat sa juga SAD pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Si-En-En" nešto posle 10 sati sinoć i kazao da je pet bombi postavljeno u prostorijama televizije u zgradi "Tajm Vornera" na Menhetnu.

CNN's New York offices and studios have been evacuated due to a phoned bomb threat, the company says. In the meantime, the network has gone to taped programming. https://t.co/4cR6kjgA20 pic.twitter.com/XqekxFfX0X

— CNN Breaking News (@cnnbrk) December 7, 2018

.

CNN's New York offices given all-clear after bomb threat https://t.co/n9UJdsLOML

— Lisa Cameron (@lmcameron1313) December 7, 2018

Za to vreme "Si-En-En" je ispred zgrade nastavio sa programom uživo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.