Etiopija: Piloti Boinga 737 nisu mogli da spreče poniranje aviona

Izvor: Danas, 04.Apr.2019, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etiopija: Piloti Boinga 737 nisu mogli da spreče poniranje aviona

Getty ImagesAmerički istražitelji pored olupine aviona Etipijan erlajns Preliminarni izveštaj o padu aviona Etiopijan erlajns prošlog meseca pokazao je da je letelica ponirala nekoliko puta pre udesa. Takođe se navodi da su piloti navodno poštovali Boingove procedure pre pada aviona, Uprkos njihovim naporima, „nisu mogli da kontrolišu letelicu“, kazao je ministar saobraćaja Etiopije Dagmavit Moges. […] Članak Etiopija: Piloti Boinga 737 nisu mogli da spreče poniranje aviona se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Etiopija: Piloti Boinga 737 nisu mogli da spreče poniranje aviona

Izvor: B92, 04.Apr.2019

Piloti su nekoliko puta ponovili preporučene procedure kako bi izbegli pad aviona, pokazuje preliminarni izveštaj...Preliminarni izveštaj o padu aviona Etiopijan erlajns prošlog meseca pokazao je da je letelica ponirala nekoliko puta pre udesa...Takođe se navodi da su piloti navodno poštovali Boingove...

Nastavak na B92...

Od RTS do Pinkažđ

Izvor: Danas, 04.Apr.2019

Ulazak Boška Obradovića, lidera Dveri u zgradu Radio televizije Srbije, prošlog meseca, imao bi smisla da je ceo postupak imao jasan cilj. Članak Od RTS do Pinkažđ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.