Eksplozija u Krušiku, dva radnika povređena VIDEO

Izvor: B92, 23.Jan.2019, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u "Krušiku", dva radnika povređena VIDEO

Valjevo -- U vojnom delu valjevske fabrike "Krušik" u pogonu "Kapislana" sinoć se dogodila eksplozija. Lakše su povređena dva radnika.

Oni su posle ukazane pomoci u Valjevskoj bolnici pušteni kućama, preneo je RTS.

Holding korporacija "Krušik" je saopštila da je u pogonu preduzeća "Krušik" sinoć oko 19.30 došlo je do rasprskavanja alata za kompletiranje kapisle usled čega su dve radnice zadobile lakše telesne povrede.

Kako se navodi, povređenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radnicama odmah je ukazana zdravstvena pomoć u Opštoj bolnici u Valjevu, nakon čega su otpuštene na kućno lečenje.

Proizvodnja u pogonu nije prekidana, a nadležni istražni organi su izašli su na lice mesta, navode iz kompanije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Eksplozija u "Krušiku", povređene dve radnice

Izvor: Radio 021, 23.Jan.2019

Dve radnice lakše su povređene u eksploziji koja se sinoć oko 19:30 časova dogodila u vojnom delu valjevske fabrike "Krušik", u pogonu "Kapislana"...One su posle ukazane pomoći u Valjevskoj bolnici puštene na kućno lečenje...Do eksplozije je došlo usled rasprskavanja alata za kompletiranje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.