Eksplozija na Zrenjaninskom putu, dve osobe povređene

Izvor: Press, 24.Jan.2013, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na Zrenjaninskom putu, dve osobe povređene

Teške povrede zadobili su muškarac i žena od oko 50 godina, koji su prevezeni na reanimaciju u Urgentni centar u Beogradu.
Kako je rečeno agenciji Beta, pretpostavlja se da je došlo do eksplozije bombe u jednom automobilu u blizini restorana "Bele zore". Eksplozija se dogodila oko 21.40, a hitna pomoć je na mesto događaja poslala dve ekipe.

U restoranu "Bele zore" agenciji Beta je rečeno da se eksplozija dogodila na parkingu restorana, koji je od objekta udaljen oko 100 metara.

Prema rečima zaposlenih, na samom restoranu zbog udaljenosti od mesta događaja nije bilo materijalne štete i restoran radi normalno, ali su na parkingu popucala stakla parkiranih automobila. Na mestu događaja nalazi se nekoliko policijskih automobila i vatrogasnih vozila.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.