Jedna osoba poginula u eksploziji

Izvor: B92, 24.Jan.2013, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula u eksploziji

Beograd -- Jedna osoba je poginula, a jedna je teško povređena u eksploziji bombe koja se dogodila oko 21.40 u blizini restorana "Bele zore" na Zrenjaninskom putu.

Kako je rečeno agenciji Beta, pretpostavlja se da je došlo do eksplozije bombe u jednom automobilu u blizini restorana "Bele zore".

U restoranu "Bele zore" agenciji Beta je rečeno da se eksplozija dogodila na parkingu restorana, koji je od objekta udaljen oko stotinu metara.

Prema rečima zaposlenih, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na samom restoranu zbog udaljenosti od mesta događaja nije bilo materijalne štete i restoran radi normalno, ali su na parkingu popucala stakla parkiranih automobila.

Kako "Kurir" saznaje, muškarac je bio u kolima sa ženom kada je aktivirao bombu. Očevici su rekli da su, uoči eksplozije, čuli ženski glas kako zapomaže i doziva u pomoć, posle čega se čula strahovita eksplozija. Muškarac i žena stari oko 50 godina, prevezeni su na reanimaciju u Urgentni centar u Beogradu.

"Blic" nezvanično saznaje, da su muškarac i žena su sedeli u kolima marke "pežo" i svađali se. Muškarac je u rukama držao bombu koja je pod, zasad nerazjašnjenim okolnostima, eksplodirala.

"Novosti", pak, pišu da su povređeni mladić i devojka. Oni su pre eksplozije bili u restoranu, koji se nalazi na adresi Zrenjaninski put 17. Po onome što su rekli očevici, pre svega neki od okupljenih gostiju, oni se u restoranu nisu svađali, niti ičim privukli pažnju. Međutim, očigledno neraščišćeni računi kulminirali su po izlasku.

"Neko je čuo da je devojka počela da zapomaže. Povikala je: Zovite mi majku, ima bombu", rekao je jedan od očevidaca, pišu "Novosti".

Na mesto događaja došlo je nekoliko policijskih automobila i vatrogasnih vozila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.