Izvor: S media, 24.Jan.2013, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe povređene u eksploziji bombe kod restorana "Bele zore"

Dve osobe su povredjene u eksploziji bombe koja se večeras dogodila u blizini restorana na Zrenjaninskom putu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Kako je rečeno agenciji Beta, pretpostavlja se da je došlo do eksplozije bombe u jednom automobilu u blizini restorana "Bele zore".

Eksplozija se dogodila oko 21.40.

Hitna pomoć je na mesto dogadjaja poslala dve ekipe, a u ovom trenutku nije poznata težina povreda.

U restoranu "Bele >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zore" agenciji Beta je rečeno da se eksplozija dogodila na parkingu restorana, koji je od objekta udaljen oko 100 metara.

Prema rečima zaposlenih, na samom restoranu zbog udaljenosti od mesta događaja nije bilo materijalne štete i restoran radi normalno, ali su na parkingu popucala stakla parkiranih automobila.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Dve osobe povređene u eksploziji

Izvor: Mondo, 24.Jan.2013

Dve osobe su povređene u eksploziji bombe koja se večeras dogodila u blizini jednog restorana na Zrenjaninskom putu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći...Kako je rečeno agenciji Beta, pretpostavlja se da je došlo do eksplozije bombe u jednom automobilu u blizini restorana "Bele zore"...Eksplozija...

Nastavak na Mondo...

Eksplozija na Zrenjaninskom putu, dve osobe povređene

Izvor: Press, 24.Jan.2013

Teške povrede zadobili su muškarac i žena od oko 50 godina, koji su prevezeni na reanimaciju u Urgentni centar u Beogradu.. Kako je rečeno agenciji Beta, pretpostavlja se da je došlo do eksplozije bombe u jednom automobilu u blizini restorana "Bele zore". Eksplozija se dogodila oko 21.40, a hitna...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.