Egzit džabe nudi živi album Pertibrejkersa

Izvor: Glas javnosti, 26.Nov.2010, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egzit džabe nudi živi album Pertibrejkersa

BEOGRAD - Koncertni album "Krš i lom" koji je beogradski rok sastav "Partibrejkers" objavio u junu na CD, od danas može besplatno da se skine sa internet strane Exitmusic.tv.

- Album, koji predstavlja presek celokupne karijere benda, snimljen je na prvom od dva koncerta u beogradskom Domu omladine u martu prošle godine. 'Krš i lom' je najavljen kao prvo pravo lajv izdanje benda, i sadrži 14 pesama koje su obeležile njihovu 28 godina dugu karijeru- saopštio je festival "Egzit". >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

Bend pevača Zorana Kostića-Caneta i gitariste Nebojše Antonijevića-Antona ove jeseni bi trebao početi i rad na novom studijskom izdanju, nasledniku CD-a "Sloboda ili ništa" (2007).

- Pokušaćemo da bude drugačije. Narušen je ambijent rokenrola. Možda ni ne postoji? Ali moramo opet da se vratimo u nazad, da nađemo prave stvari, nešto što je važno i što postoji- rekao je Kostić.

"Partibrejkers" su nedavno objavili monografiju "Srce kuca tu je" u kojoj se na 166 strana nalaze tekstovi svih pesama, intervjui sa Kostićem i Antonijevićem, i više od 200 fotografija.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.