EVROPA STRAHUJE OD BRAZILSKOG SOJA: Ministar Lončar otkrio da li je potvrđen u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 14:52

EVROPA STRAHUJE OD BRAZILSKOG SOJA: Ministar Lončar otkrio da li je potvrđen u Srbiji

Brazilski soj još uvek nije potvrđen u Srbiji

Brazilski soj koronavirusa još uvek nije potvrđen u Srbiji, izjavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar, uz napomenu da to ne znači da nije prisutan i u našoj zemlji.

On je, međutim, na konferenciji za medije, kazao da se država i zdravstveni sistem ponašaju kao da je prisustvo tog soja virusa u Srbiji.

- Mi zvanično nismo potvrdili postojanje brazilskog soja, što ne znači da nećemo - kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Lončar, nakon sastanka sa ministrom zdravlja Severne Makedonije.

On je dodao da je taj virus, kada god se pojavio u nekoj zemlji, brzo bio i potvrđen.

- Ne kažem da ga nema, samo kažem da ga nisu potvrdili, ali se ponašamo kao da je tu, jer jedino tako možemo da odgovorimo na te izazove, ako mislimo da je već prisutan - zaključio je Lončar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MINISTAR LONČAR: Brazilski soj još nije potvrđen što ne znači da ga nema!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2021

Ne kažem da ga nema, samo kažem da ga nisu potvrdili, ali se ponašamo kao da je tu, jer jedino tako možemo da odgovorimo na te izazove, ako mislimo da je već prisutan, kaže ministar

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.