EVO ŠTA SE DEŠAVA SA MAJKOM MONSTRUMOM IZ KOVINA Bebi uradila nešto gnusno, a postoji OPASNOST od ponavljanja dela

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 17:10

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA MAJKOM MONSTRUMOM IZ KOVINA Bebi uradila nešto gnusno, a postoji OPASNOST od ponavljanja dela

Osnovano se sumnja da je osumnjičena u noći između 26. i 27. aprila 2023. godine u Kovinu svom šestomesečnom detetu dala antipsihotik

Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, a zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga i krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, prema osumnjičenoj (21) određen je pritvor u trajanju od 30 dana, zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

– lek "ONZAPIN", nakon čega je devojčica hospitalizovana na Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "Dr Vukan Čupić’".

Do ovakvog saznanja tužilaštvo je došlo na osnovu obaveštenja navedene zdravstvene ustanove, nakon čega je u saradnji za nadležnom policijskom upravom organizovano hapšenje osumnjičene prilikom otpusta iz ustanove gde je, zajedno sa detetom bila na hospitalizaciji u periodu od 27. aprila do 12. maja

Osumnjičenoj je odmah, po nalogu dežurnog javnog tužioca određeno zadržavanje, a zbog činjenice da je nakon izvršene procene rizika utvrđeno postojanje neposredne opasnosti od nasilja u porodici istovremeno su joj izrečene i hitne mere privremenog udaljenja iz stana i privremene zabrane da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tužilaštvo u Smederevu: Majka osumnjičena za zlostavljanje šestomesečne bebe

Izvor: Danas, 14.Maj.2023

Tužilaštvo u Smederevu je danas saopštilo da je dvadesetjednogodišnjoj A.N. određen pritvor od 30 dana zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivična dela omogućavanje uživanja opojnih droga i zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.