Izvor: Blic, 14.Maj.2023, 16:29

BEBI DALA ANTIPSIHOTIK Devojci (21) iz Smedereva određen pritvor zbog zlostavljanja maloletnog deteta

Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, a zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga i krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, prema osumnjičenoj A.N. (21) određen je pritvor u trajanju od 30 dana, zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA MAJKOM MONSTRUMOM IZ KOVINA Bebi uradila nešto gnusno, a postoji OPASNOST od ponavljanja dela

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023

Osnovano se sumnja da je osumnjičena u noći između 26. i 27. aprila 2023. godine u Kovinu svom šestomesečnom detetu dala antipsihotik..Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, a zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.