EPILOG HORORA U TUZLI: Poznato stanje MONSTRUMA koji je ubio ženu, a zatim pokušao da oduzme sebi život

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 13:05

EPILOG HORORA U TUZLI: Poznato stanje MONSTRUMA koji je ubio ženu, a zatim pokušao da oduzme sebi život

Stravičan slučaj

Državljanin Mađarske, koji je osumnjičen da je juče u mestu Lipnica kod Tuzle ubio suprugu, a zatim pokušao samoubistvo, nalazi se van životne opasnosti, nezvanično saznaje "Avaz".

On se sumnjiči da je ubio suprugu, a zatim oštrim predmetom sebi naneo povrede u predelu stomaka. Osumnjičeni je sinoć prebačen u UKC Tuzla, a njegove povrede, kako navodi Avaz, nisu ozbiljne.

Zbog sumnje da je počinio ubistvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošto svi dokazi upućuju na to da niko osim njega i supruge nije bio u kući, osumnjičeni će biti uhapšen čim bude pušten iz bolnice.

Podsetimo, u sredu oko 11.50 sati policija je dobila dojavu građanina da se njegovi prijatelji, nastanjeni u Lipnici, ne javljaju na njegove telefonske pozive, te da mu se neposredno pre prijave javio na video poziv prijatelj, gde je uočio da je isti krvav i da leži u krevetu, nakon čega je odmah pozvao policiju.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/I.N./Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.