Dženifer Lopez peva Đurđevdan? Brega prodao pesme poznatoj pevačici

Izvor: B92, 27.Jul.2016, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez peva "Đurđevdan"? Brega prodao pesme poznatoj pevačici

Pre par dana u domaćim medijima se pojavila vest da su neke od pesama Gorana Bregovića završile kod svetke muzičke zvezde Dženifer Lopez.

Domaći mediji tvrde, navodno, da je Bregović prodao šest pesama po ceni od 150.000 evra i da su među njima ”Kalašnjikov”, ”Mesečina”, ali i ”Đurđevdan”.

Ovu vest je za ”Kurir” potvrdio menadžer Gorana Bregovića.

“Tačno je da je menadžment Dženifer Lopez kupio Bregine pesme. Nisam siguran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da li je to baš za nju ili za nekog drugog izvođača s kojim sarađuju. Kada se sve to desilo, nisam radio sa Bregom, a on se nije raspitivao kakva je sudbina tih otkupljenih numera”, rekao je Adis.

Ukoliko je istina da će neke od ovih pesama izvesti Dženifer Lopez biće zanimljivo čuti njenu interpretacija kao i aranžman u kojem će pesme biti urađene.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.