Dobro se opario: Za ovih šest pesama je Brega od Džej Lo dobio 150.000 evra?! (video)

Izvor: Svet, 27.Jul.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobro se opario: Za ovih šest pesama je Brega od Džej Lo dobio 150.000 evra?! (video)

Dženifer Lopez uskoro bi mogla da zapeva najveće hitove Gorana Bregovića.
Njeni menadžeri stupili su u kontakt sa proslavljenim muzičarem, s kojim su se dogovorili o saradnji. Kako Kurir saznaje, oni su od Brege kupili šest pesama za koje su isplatili oko 150.000 evra.
Džej Lo sada ima pravo da otpeva Bregine hitove: Kalašnjikov, Mesečinu, Đurđevdan, Hop, hop, hop, Elo hi i  Be that man.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “Ona još uvek nijednu nije objavila niti se zna kada će”, kaže izvor blizak Bregi i dodaje:
“Gorana poziv njenih menadžera nije iznenadio jer je njegov rad cenjen u svetu. I ranije su ga zvali mnogi poznati pevači, nekima je i komponovao pesme. I Igi Pop je izvodio njegove numere u filmu `Arizona drim`. Njemu je sve to normalno, pa se saradnjom sa Džej Lo nikada nije hvalio”, priča izvor.

Menadžer Goran Bregović potvrdio je da može da se dogodi da čujemo kako zvuče hitovi vođe Orkestra za svadbe i sahrane u izvođenju jedne od najvećih svetskih zvezda.
“Tačno je da je menadžment Dženifer Lopez kupio Bregine pesme. Nisam siguran da li je to baš za nju ili za nekog drugog izvođača s kojim sarađuju. Kada se sve to desilo, nisam radio sa Bregom, a on se nije raspitivao kakva je sudbina tih otkupljenih numera”, rekao je Adis.
Bilo kako bilo, jedno je jasno – novi singlovi Dženifer Lopez imaće drugačiji aranžman od svega što je ona radila do sada, s obzirom na Bregin specifičan zvuk koji neguje decenijama.
width="640" height="480" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobro se opario: Za ovih šest pesama je Brega od Džej Lo dobio 150.000 evra?! (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Jul.2016

Dženifer Lopez uskoro bi mogla da zapeva najveće hitove Gorana Bregovića...Njeni menadžeri stupili su u kontakt sa proslavljenim muzičarem, s kojim su se dogovorili o saradnji. Kako Kurir saznaje, oni su od Brege kupili šest pesama za koje su isplatili oko 150.000 evra...Džej Lo sada ima pravo...

Nastavak na Scandal.rs...

Dženifer Lopez peva "Đurđevdan"? Brega prodao pesme poznatoj pevačici

Izvor: B92, 27.Jul.2016

Pre par dana u domaćim medijima se pojavila vest da su neke od pesama Gorana Bregovića završile kod svetke muzičke zvezde Dženifer Lopez...Domaći mediji tvrde, navodno, da je Bregović prodao šest pesama po ceni od 150.000 evra i da su među njima ”Kalašnjikov”, ”Mesečina”, ali i ”Đurđevdan”...Ovu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.