Dve žene povređene u saobraćajnoj nesreći kod Centra Sava

Izvor: Prva.rs, 08.Mar.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve žene povređene u saobraćajnoj nesreći kod Centra Sava

To je rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Do te nezgode je došlo u 23:15 sati, kod skretanja prema gradu, nakon čega je prva lekarska ekipa prevezla 55-godišnju žensku osobu bez svesti u Urgentni centar na reanimaciju. 

Druga lekarska ekipa zbrinula je drugu žensku osobu, oko 50 godina starosti, koja je sa ortopedskim povredama prevezena u Urgentni centar. 

Hitna pomoć je noćas imala 94 intervencije od kojih 15 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << za pomoć su se najviše javljali hipertoničari, navela je Macura. 

Prema njenim rečima, juče su zabeležene 133 intervencije Hitne pomoći od kojih 34 na javnom mestu, a dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, među kojima nijedna nije bila sa teškim povredama.
Izvor: b92.net/Beta

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.