Dva vanredna sletanja na beogradskom Aerodromu za dva sata

Izvor: Prva.rs, 28.Apr.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva vanredna sletanja na "beogradskom Aerodromu za dva sata

Prvo je Erbas A350-900 kompanije Thai Ervejz na relaciji Bangkonk - Milano vanredno sleteo u 6.36 časova zbog putnika kojem je pozlilo.
Ekipa Hitne pomoći je intervenisala, a 304 putnika i 19 članova posade su u avionu gde čakaju nastavak putovanja, saopšteno je iz AD Aerodroma Nikola Tesla.
Dva sata kasnije, oko 8.40h, saopšteno je da je Boing 737-783 skandinavske avio kompanije SAS na liniji Stavanger- Hanija takođe prinudno sleteo i to zbog putnice kojoj je bila potrebna medicinska >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << pomoć.
Ona je u pratnji člana porodice napustila avion, a ostali putnici čekaju nastavak putovanja, saopšteno je iz aerodrome.
Sve dežurne ekipe beogradskog aerodroma reagovale su pravovremeno i u skladu sa predviđenim procedurama, navodi se u saopštenju.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Šta se sve dešavalo na beogradskom aerodromu? / VIDEO

Izvor: B92, 28.Apr.2018

Subotnju prepodnevnu gužvu na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla“ upotpunila su i dva vanredna sletanja...Najpre je oko 6.30 avion Taj ervejza na letu iz Bangkoka za Milano morao da sleti pošto je jednom putniku pozlilo...Ekipa Hitne pomoći je izašla na lice mesta, prevezla pacijenta u bolnicu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.