Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2023, 08:24

Dva meseca od tragedije u „Ribnikaru“: Dan kad je Srbija zanemela od šoka i tuge

Navršavaju se dva meseca od kada je učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu ušao sa pištoljem u tu školu i ubio osam učenika i radnika obezbeđenja, a ranio još šest učenika i nastavnicu. U međuvremenu je od posledica ranjavanja preminula još jedna učenica.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roditelj đaka iz "Ribnikara": "I dalje se ne mirim... Ubica je želeo od škole da napravi grobnicu"

Izvor: B92, 03.Jul.2023

Danas se navršava dva meseca od užasne tragedije koja se dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar", kada je trinaestogodišnji K.K usmrtio 9 učenika i radnika obezbeđenja...Školska godina završila se ranije, ali je trauma ostala. Da li su roditelji zadovoljni ispunjenim zahtevima? Kako su deca koja pohađaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.