Durman i Terzić dobitnici godišnje nagrade Društva novinara Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2010, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durman i Terzić dobitnici godišnje nagrade Društva novinara Vojvodine

NOVI SAD - Društvo novinara Vojvodine (DNV)saopštilo je danas imena dobitnika novinarskih priznanja za 2009. godinu, a žiri je odlučio da nagrade za životno delo budu dodeljene Rastislavu Durmanu, uredniku časopisa Link i Nedeljku Terziću, novinaru Sremskih novina.

Godišnja nagrada "Jaša Tomić" u kategoriji reportaže pripala je Bori Otiću, novinaru RTV Vojvodine za seriju televizijskih reportaža emitovanih u emisiji ,"Petkazanje", i Jovanki Simić, dopisnici "Večernjih novosti" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za novinsku reportažu.

Specijalna nagrada "Dimitrije Frušić" dodeljena je slobodnom novinaru Petku Koprivici za seriju napisa u listu "Politika" i seriju televizijskih reportaža objavljenih na TV" Bačka" iz Vrbasa.

Nagrada "Petar Drezgić" za pisanje o agraru ove godine nije dodeljena.

Žiri koji je odlučivao o dobitnicima nagrada činili su novinari Velimir Petrušić (RTV Vojvodina), Vesna Savić (Dnevnik Novi Sad), Igor Aleksić (profesor žurnalistike na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu) i Predrag Ćurčija (RTV Vojvodina).

Nagrade će biti uručene na Dan DNV-a, u petak 19. februara 2010. godine na svečanosti na u prostorijama Ekološkog pokreta Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.