Drecun: Priština u strahu od Specijalnog tužilaštva, odgovoriti na njene laži

Izvor: Danas, 16.Maj.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drecun: Priština u strahu od Specijalnog tužilaštva, odgovoriti na njene laži

Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun izjavio je da je Priština veoma uznemirena pozivima Specijalog tužilaštva usmerenim prema ključnim ličnostima Oslobodilačke vojske Kosova i pokušava da to gurne u drugi plan najavom da će doneti razoluciju kojom proglašava da je Srbija počinila genocid na Kosovu. Članak Drecun: Priština u strahu od Specijalnog tužilaštva, odgovoriti na njene laži se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Predsednik i premijer Kosova pozdravili usvajanje rezolucije o genocidu Srbije na Kosovu

Izvor: Beta, 16.Maj.2019

Predsednik Kosova Hаšim Tаči i premijer Ramuš Haradinaj pozdrаvili su danas usvаjаnje rezolucije Skupštine Kosovа kojom se osudjuju zločini srpske držаve nа Kosovu."Pozdrаvljаm usvаjаnje rezolucije u Skupštini Kosovа kojom se osudjuje genocid srpske držаve nа Kosovu. Prvo, rezolucijа...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.