Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2023, 23:19

Drecun: Plan za deeskaliciju je uvlačenje u zamku - da Beograd prihvati Kurtijevo ništa

Predsednik Odbora za Kosovo i Metohiju u Skupštini Srbije Milovan Drecun istakao je večeras da je očigledno da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti nije pozitivno odgovorio na predlog u tri tačke koji su mu postavili SAD i Evropska unija i da se sada očekuje da se vidi kako će izaslanici Miroslav Lajčak i Gabrijel Eskobar da o tome obaveste svoje pretpostavljene.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Očigledno, nije odgovorio"

Izvor: B92, 08.Jun.2023, 12:37

Beograd -- Predsednik Odbora za KiM u Skupštini Srbije Milovan Drecun izjavio da je očigledno da Kurti nije pozitivno odgovorio na predlog u tri tačke...Kosovskom premijeru su taj predlog, podsetimo, poslale SAD i EU. Prema rečima Drecuna, sada se očekuje da se vidi kako će izaslanici Miroslav...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.