Draža Petrović: Bez Danasa ne bismo imali jasnu sliku stvarnosti

Izvor: Danas, 09.Jun.2019, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Draža Petrović: Bez Danasa ne bismo imali jasnu sliku stvarnosti

Danas je već 22 godine list koji se razlikuje od drugih dnevnih listova zato što ne menja uređivačku politiku i ima kritički ton prema svim vlastima, a istovremeno je i antimilitaristički i antifašistički, smatra glavni i odgovorni urednik Dragoljub Draža Petrović. Članak Draža Petrović: Bez Danasa ne bismo imali jasnu sliku stvarnosti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dubravka Stojanović: Britki tumač stvarnosti

Izvor: Danas, 09.Jun.2019

Retko je naći u današnjoj Srbiji nekoga ko ima i znanje i dovoljno intelektualne hrabrosti da javno kaže šta misli o stvarnosti Srbije, ne samo danas, nego i godinama unazad. Članak Dubravka Stojanović: Britki tumač stvarnosti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Oni danas, kao i Danas, slave 22. rođendan

Izvor: Danas, 09.Jun.2019

Oni su rođeni na dan kada je na kioske izašao prvi broj lista Danas. Ovih petoro mladih ljudi, koji su se javili redakciji preko društvenih mreža, imaju različita interesovanja i mišljenja, ali ono što je većini zajedničko jeste ne preterana zainteresovanost za politiku. Članak Oni danas, kao...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.