Dramatična promena vremena: očekuju se pljuskovi, oluje i grad

Izvor: RTS, 14.Avg.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dramatična promena vremena: očekuju se pljuskovi, oluje i grad

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za vremenske nepogode tokom dana na području Srbije.
Iz RHMZ-a navode da se pre podne na zapadu i severozapadu zemlje mestimično očekuje više od 20 litara po metru kvadratnom kiše za tri sata.

Posle podne i uveče na jugu i istoku Srbije prognozira se lokalna pojava kratkotrajnih grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i obilnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pljuskovima, dodaju iz RHMZ-a.
Zbog najavljenog nevremena koje će pogoditi Beograd i druge delove zemlje, "Bir fest" je odložen za jedan dan, tako da će festival umesto večeras početi u četvrtak.
Najniža prognozirana temperatura za danas je od 16 do 21 stepen Celzijusa, a najviša od 21 na severozapadu i zapadu do 34 stepena na jugoistoku.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

RHMZ UPOZORAVA: GRAD ĆE SE SPUSTITI NA OVE DELOVE SRBIJE, a sa sobom donosi i STRAŠNO NEVREME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za vremenske nepogode tokom dana na području Srbije...Iz RHMZ-a navode da se pre podne na zapadu i severozapadu zemlje mestimično očekuje više od 20 litara po metru kvadratnom kiše za tri sata...Posle podne i uveče na jugu i istoku Srbije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.