Sutra moguće nepogode s obilnim pljuskovima

Izvor: Danas, 13.Avg.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra moguće nepogode s obilnim pljuskovima

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da je u većem delu Srbije veoma toplo vreme, s najvišom temperaturom od 35 do 38 stepeni, kao i da su sutra širom zemlje moguće nepogode s gradom, olujnim vetrom, obilnim pljuskovima i grmljavinom. Članak Sutra moguće nepogode s obilnim pljuskovima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra moguće nepogode s obilnim pljuskovima

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Avg.2019

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da je danas u većem delu Srbije veoma toplo vreme, s najvišom temperaturom od 35 do 38 stepeni, kao i da su sutra širom zemlje moguće nepogode s gradom, olujnim vetrom, obilnim pljuskovima i grmljavinom...U Srbiji će sutra biti osetno svežije vreme,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

NAKON TROPSKIH DANA danas moguće nepogode sa obilnim pljuskovima

Izvor: RTV Pink, 14.Avg.2019, 06:47

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da je juče u većem delu Srbije bilo veoma toplo vreme, sa najvišom temperaturom od 35 do 38 stepeni, kao i da su danas širom zemlje moguće nepogode sa gradom, olujnim vetrom, obilnim pljuskovima i grmljavinom.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.