Dragana je stradala na pruzi dok je spašavala dečka, a sada se postavlja KLJUČNO PITANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana je stradala na pruzi dok je spašavala dečka, a sada se postavlja KLJUČNO PITANJE

ragana će biti sahranjena danas na seoskom groblju u Straži

Obdukcija tela Dragane Vasić (25), koja je tragično nastradala u utorak, tridesetak minuta iza ponoći na pruzi Ruma - Brasina, kod sela Straže, završena je i očekuje se nalaz patologa, rekao je za Novosti Zoran Nestorović, v. d. osnovnog javnog tužioca u Loznici.

Tužilaštvo je naložilo da budu saslušani svi svedoci tragedije na pruzi, na kojoj je Dragana nastradala, a njen momak Željko Lazarević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (24) iz Novog Sela, kod Loznice, povređen.

D. Članovi porodice i prijatelji jednodušni su u oceni da ona nije bila samoubica i da je "u smrt otišla ne svojom krivicom i voljom".

I dok istraga bude sklapala sve kockice ove tragedije, Eparhija šabačka SPC, kojoj pripada parohija u Straži, odobrila je opelo na sahrani, koje, inače, nije dozvoljeno dok ne prođe 40 dana, onima koji dignu ruku na sebe.

- Dobili smo uverljive izjave članova familije, pod punom odgovornošću, da Dragana nije imala nikakve suicidne namere, pa smo svešteniku dali blagoslov da održi opelo i za nas je ovo tragična smrt - kaže protojerej stavrofor Mirko Vilotić.

Dragana se radovala životu. Njena veza sa Željkom bila je puna trzavica i svađa, ali je nekako trajala.

- Mi se volimo, ne možemo jedno bez drugoga, zajedno ćemo u smrt - rekao joj je, po svedočenju njene sestričine, mladić dok ju je snažno držao u zagrljaju.

Njoj tako nešto, tvrde njeni najmiliji, nije padalo na pamet. Zato će i biti zanimljivo utvrditi kako je ona nastradala, a mladić ostao živ sa dve ortopedske povrede od kojih se oporavlja u Opštoj bolnici u Loznici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.