SLUČAJ DEVOJKE NASTRADALE KOD LOZNICE: Dragana nije samoubica

Izvor: Večernje novosti, 25.Avg.2017, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJ DEVOJKE NASTRADALE KOD LOZNICE: Dragana nije samoubica

Porodica čeka rezultate obdukcije devojke nastradale kod Loznice. Eparhija šabačka odobrila opelo na današnjoj sahrani Obdukcija tela Dragane Vasić (25), koja je tragično nastradala u utorak, tridesetak minuta iza ponoći na pruzi Ruma - Brasina, kod sela Straže, završena je i očekuje se nalaz patologa, rekao je za "Novosti" Zoran Nestorović, v. d. osnovnog javnog tužioca u Loznici. Tužilaštvo je naložilo da budu saslušani svi svedoci tragedije na pruzi, na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je Dragana nastradala, a njen momak Željko Lazarević (24) iz Novog Sela, kod Loznice, povređen. Dragana će biti sahranjena danas na seoskom groblju u Straži. Članovi porodice i prijatelji jednodušni su u oceni da ona nije bila samoubica i da je "u smrt otišla ne svojom krivicom i voljom". I dok istraga bude sklapala sve kockice ove tragedije, Eparhija šabačka SPC, kojoj pripada parohija u Straži, odobrila je opelo na sahrani, koje, inače, nije dozvoljeno dok ne prođe 40 dana, onima koji dignu ruku na sebe.ČEKALA POSAO DRAGANU oplakuju majka Milanka, koja se bori sa opakom bolešću, starija sestra sa porodicom i mlađi brat koji je živeo u kući nekoliko stotina metara od mesta tragedije. Tuguju komšije i prijatelji devojke, koja je, pre nekoliko godina završila Srednju ekonomsku školu u Loznici i čekala posao. - Dobili smo uverljive izjave članova familije, pod punom odgovornošću, da Dragana nije imala nikakve suicidne namere, pa smo svešteniku dali blagoslov da održi opelo i za nas je ovo tragična smrt - kaže protojerej stavrofor Mirko Vilotić. Dragana se radovala životu. Njena veza sa Željkom bila je puna trzavica i svađa, ali je nekako trajala. - Mi se volimo, ne možemo jedno bez drugoga, zajedno ćemo u smrt - rekao joj je, po svedočenju njene sestričine, mladić dok ju je snažno držao u zagrljaju. Njoj tako nešto, tvrde njeni najmiliji, nije padalo na pamet. Zato će i biti zanimljivo utvrditi kako je ona nastradala, a mladić ostao živ sa dve ortopedske povrede od kojih se oporavlja u Opštoj bolnici u Loznici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Slučaj devojke stradale kod Loznice: D. V. nije samoubica

Izvor: B92, 25.Avg.2017

Beograd -- Roditelji devojke tragično nastradale na pruzi Ruma- Brasina kod sela Straže kažu da ona nije samoubica. Obdukcija završena, čeka se nalaz patologa...Podsetimo, mediji su preneli u četvrtak da se mladi par dogovorio da zajedno, držeći se za ruke, zajedno stanu pred teretni voz. Tom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.