Don King organizuje Hukiću meč za odbranu WBO titule

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2013, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Don King organizuje Hukiću meč za odbranu WBO titule

Svetski bokserski šampion u kruzer kategoriji WBO verzije Marko Huk rekao je da očekuje pobedu protiv izazivača Engleza Ole Afolabija u meču za titulu svetskog šampiona.

Naturalizovani Nemac Marko Huk, čije je pravo ime Muamer Hukić, boksovaće protiv Ole Afolabija 25. maja u Nemačkoj.

 

"Ponosim se što sam Bošnjak, ali i što sam iz Srbije, jer ja drugu zemlju nemam. Rukavicama ću boksovati za Nemačku, ali srcem za Srbiju i nadam se da ću podjednako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << obradovati navijače iz obe zemlje. Spremam se par meseci za ovaj meč, očekujem veliku borbu, veliki spektakl, ali i ubedljivu pobedu", rekao je Huk, koji je rođen u Novom Pazaru, ali ima nemačku licencu.

 

Meč će organizovati jedan od najvećih promotera bokserskih mečeva Don King, koji je za organizaciju meča ponudio 1,5 miliona dolara.

 

Prema uslovima koje je u kandidaturi za ovaj bokserski meč podneo Don King, Huk ima pravo na 80 odsto novca (1,2 miliona dolara), dok Afolabi ima pravo na 20 odsto (300.000 dolara).

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.